Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând site-ul www.potiuneamagica.ro, acceptați, fără limitări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și POȚIUNEA MAGICĂ sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări, Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiți această pagină.

  1. Identificarea furnizorului

Magazinul online www.potiuneamagica.ro își desfășoară întreaga activitate comercială sub egida identității SC POTIUNEA MAGICA SRL, societate înregistrată în București, CUI 41873860, nr. RC J40/15221/8.11.2019, cu sediul în Str. Lotrioara, nr.1, bl.N10, sc.1, et.5, ap.21, sector 3, București, România (tel.:+40726.966.592; e-mail: office@potiuneamagica.ro).

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Comandați și plătiți”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Comandați și plătiți”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii . Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail.

Pentru a plasa o comandă pe site-ul www.potiuneamagica.ro este necesar să ne oferiți câteva informații obligatorii precum: numele și prenumele, adresă, județul și localitatea de domiciliu, cât și adresă pentru livrarea comenzii, număr de telefon corect și o adresă de e-mail pentru primirea datelor referitoare la comandă. În cazul în care informațiile menționate mai sus se schimbă, va rugăm să ne menționați acest lucru la office@potiuneamagica.ro.

Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii. Totodată, Cumparatorul consimte ca POȚIUNEA MAGICĂ poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de POȚIUNEA MAGICĂ, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

POȚIUNEA MAGICĂ poate anula comanda efectuata de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

Ne puteți contacta pentru orice informații suplimentare, neclarități sau pentru a plasa o comandă între orele 10:00 – 14:00 la numărul de telefon: 0726 966 592.

Plata se poate efectua prin intermediul cardului de credit / debit (MasterCard și Visa). Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc. Factura fiscală aferentă va fi transmisă Cumpărătorului în format fizic, odată cu livrarea coletului. Prețurile sunt sunt exprimate în RON și conțin TVA, care este obligatorie.

Toate produsele POȚIUNEA MAGICĂ sunt hand-made și preparate preponderent din ingrediente naturale, achiziționate prin intermediul unor furnizori agreați. Acest lucru face ca timpul de preparare efectiv să varieze între 5 și 10 zile, în funcție de tipul și cantatitatea prodului comandat. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate produsele sunt preparate proaspat și vor fi livrate cat mai rapid posibil. Nu există un stoc de produse. Timpul de preparare va fi comunicat cu ocazia confirmării de primire a fiecărei comenzi prin e-mail.

Vă recomandăm citirea cu atenție a elementelor/ ingredientelor componente, utilizate în prepararea produselor.

POȚIUNEA MAGICĂ nu își asumă răspunderea pentru eventualele incidente, efecte adverse rezultate din utilizarea produselor noastre, în cazul unor alergii pe care le prezentați la ingredientele folosite. Mai mult decât atât, recomandăm o informare corectă și atentă asupra combinării produselor noastre cu alți compusi care pot influența efectul produselor noastre.

Livrarea în București se face prin serviciul de curierat rapid XD Courier, în termen de două zile de la preluarea coletului. Odată cu plasarea comenzii și acceptarea termenilor și condțiilor de livrare, dumneavoastră veți fi informat cu privire la costul transportului și al întregii comenzi.

Livrarea în țară va dura între 3 și 5 zile lucrătoare, în funcție de politicile de expediere a firmei de curierat alese, costul livrării fiind suportat de către Cumpărător. Având în vedere că serviciul de curierat este asigurat de un furnizor extern, POȚIUNEA MAGICĂ nu își asumă răspunderea pentru durata maximă de livrare sau de starea coletului. Cu toate acestea, POȚIUNEA MAGICĂ se angajează să aleagă cu diligență furnizorul de servicii pentru asigurarea îndeplinirii obligațiilor față de clienți, la cele mai înalte standarde.

Livrările se efectuează la adresa indicată de Cumpărtor pe formularul de comandă. POȚIUNEA MAGICĂ nu își asumă răspunderea în cazul unor incidente în procesul de livrare sau a neîndeplinirii obligației de livrare de către transportator.

Întrucât prețuim experiența Cumpăratorilor noștri, vă rugăm să ne împartașiți experiențele dumneavoastră în tot procesul de achiziționare a produselor până la recepționarea acestora. Vă asigurăm suportul nostru imediat în remedierea oricăror erori sau omisiuni ce ar putea să se ivească în procesul de livrare a produsleor.

În conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

Pentru acest motiv, este esențial ca  informațiile cu privire la cantitatea, parfumantele sau ingredientele dorite, să fie corecte și complete, la momentul plasării comenzii.

În cazuri excepționale, dacă produsul realizat la comandă livrat este complet diferit de cel comandat sau prezintă defecte vizibile fără a desface borcanul sau flaconul (altă denumire a produsului sau altă cantitate), vă rugăm să ne notificați printr-un email problemele constatate (însoțit de fotografii ale produsului),  în 24 de ore de la primirea comenzii, la adresa comenzi@potiuneamagica.ro. Vă vom contacta telefonic și vom depune toate diligențele pentru a soluționa cât mai rapid incidentul.

Suma restituită pentru retur nu va include și cheltuilile de transport (dacă există). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Lotrioara, nr.1, bl. N10, et.5, ap.21, sector 3, București. Vă recomandăm să nu desfaceți produsele care nu coincid cu cele comandate, în cazul în care doriți să le returnați.

Toate materialele conținute (denumite în continuare “Conținut”) și drepturile de proprietate intelectuală  din acest website parțin sau sunt licențiate societății POȚIUNEA MAGICĂ și sunt protejate de lege. Folosirea Conținutului este permisă doar în următoarele condiții:

a.   Documentele nu vor fi modificate;

b.   Materialele pot fi folosite doar pentru uzul personal, non-comercial.

c.   Orice copie a acestor materiale sau orice parte a acestora trebuie să includă înștiințarea de copyright.

Folosirea informațiilor este interzisă în afara celor trei condiții enunțate mai sus. Orice încălcare a acestor indicații, va fi pedepsită conform legii. Utilizarea textelor și a datelor în condițiile de mai sus, nu permite folosirea designului și a layout-ului sau a fotografiilor afișate pe acest website sau pe un website care aparține POȚIUNEA MAGICĂ.

Elemente singulare aflate pe acest website sunt protejate de prevederile legale în materie de copyright. Acestea nu vor putea fi copiate sau imitate, decât în limita impusă de punctele a-c de mai sus; toate acestea sunt valabile în special pentru mărci, logo-uri, grafică, imagini și culori folosite pe acest website. Această licență de a recopia nu permite includerea materialului sau a oricărei părți din el în orice altă lucrare sau publicație, fie în forma de copie pe hard, electronică ori de altă natură. În special (dar fără limitare) nicio parte a acestui site nu poate fi distribuită sau copiată în vreun scop comercial.

Nimic din ceea ce este conținut în acest site nu poate fi subînțeles ca oferind utilizatorului, implicit sau în vreun alt fel, vreo licență sau drept în baza unui brevet de invenție, marcă înregistrată sau drept de autor aparținând proprietarului acestui site sau ale oricărei terțe părți.

Nicio parte a acestui website nu poate fi reprodusă, retransmisă ori stocată pe un alt website sau într-un alt tip de sistem electronic de înregistrare. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut, cu excepția celor prevazute în Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului Conținutului.

Utilizatorul își asumă riscul de a accesa site-ul web și documentele afișate pe acesta.

Informaţiile conţinute în acest website vă sunt oferite “exact așa cum vă sunt puse la dispoziție”, doar pentru scopurile dumneavoastră de informare, fără vreo garanţie explicită, implicită sau de orice alt fel. Aceste informaţii pot conţine erori tipografice, iar informaţiile vor fi modificate, reactualizate şi şterse fără înştiinţare prealabilă. POȚIUNEA MAGICĂ își rezervă dreptul de a aduce în orice moment modificări.

Proprietarul acestui site nu răspunde pentru virușii care afectează sistemul utilizatorului ca urmare a accesării materialelor audio, video, a datelor sau textelor de pe site.

  1. Legături către alte website-uri

POȚIUNEA MAGICĂ nu oferă nicio descriere şi nicio garanţie în vreun fel referitoare la orice alt website pe care puteţi alege să îl accesaţi prin acest site și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe website-uri.

Legăturile (link-urile) sunt oferite cu bună-credință de POȚIUNEA MAGICĂ doar pentru confortul dumneavoastră, iar acest fapt nu implică aprobarea ori susținerea de către POȚIUNEA MAGICĂ a oricărui conținut al acelor site-uri web. POȚIUNEA MAGICĂ nu poate fi considerată responsabilă pentru nicio schimbare ulterioară în alte website-uri ale căror link-uri le oferă.

Vă recomandăm să verificați secțiunile referitoare la condițiile legale și politică de confidențialitate ale oricărui alt site aparținând proprietarului actualului site sau al unei terțe părți către care accesați conexiunea.

  1. Limitare de Responsabilitate

Utilizarea acestui website se va face pe riscul dumneavoastră personal și exclusiv.

Toate informațiile existente pe prezentul site au rol pur informativ și nu au scopul de a oferi consultanță sau sfaturi într-un anumit domeniu. POȚIUNEA MAGICĂ își declină orice responsabilitate față de orice persoană cu privire la orice fapt rezultat în urma utilizării informațiilor existente pe acest site.

POȚIUNEA MAGICĂ nu va fi în nicio situaţie responsabilă faţă de nicio parte pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau alte tipuri de daune rezultante referitoare la utilizarea acestui website, ca de exemplu, însă fără a se limita la orice pierderi de profit, întreruperea afacerilor sau pierdere de date, chiar dacă partea nu este avertizată în mod expres asupra posibilităţii unor astfel de daune.

POȚIUNEA MAGICĂ își rezervă dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, cu notificare prealabilă, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website, în totalitate sau la anumite părți ale acestuia.

POȚIUNEA MAGICĂ nu va avea nicio responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legătură cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor, fără aviz prealabil.